Koffie in de studio tijdens een online event

BCK

Onze koffiemachines worden overal ingehuurd. Zo ook bij evenementenlocaties die vanwege Corona zijn omgebouwd tot studio.

Het evenement

Ik ben lid van G14. Dit is een kennisnetwerk voor de nieuwe generatie event professionals. Traditiegetrouw sluit G14, samen met het Genootschap voor Eventmanagers en het Platform Cultuur Locaties het jaar af met de Best Practices van 2020. Dit is altijd een leerzaam en fijn moment om elkaar nog voor het einde van het jaar te treffen.

In verband met de coronasituatie werd het dit jaar anders georganiseerd dan normaal. Waar het normaliter een meet & greet is, werd het dit jaar als een online event uitgezonden vanuit de waanzinnige evenementen locatie Ebben Inspyrium in Cuijk.

Koffie is mag nooit ontbreken

Dan zal je denken dat hier niet veel productiewerk in zit, maar niets is minder waar! Er wordt namelijk dagenlang keihard gewerkt voor een uitzending. En waar gewerkt wordt, is koffie gewenst. Om alle medewerkers, technici, producenten en gastsprekers scherp te houden was er vraag naar écht goede koffie. Deze taak hebben wij natuurlijk met liefde op ons genomen.

De koffievoorziening

Er is gekozen voor een professionele verse bonen koffiemachine. Door ons mobiele koffiemeubel kon de koffiemachine eenvoudig naar binnen gerold worden. De koffiemachine werd geplaatst op een prominente plek in de ontvangstruimte. Door het gebruiksvriendelijke bedieningsmenu van de koffiemachine kon iedereen zelfstandig koffie pakken. Met 1 druk op de knop werd een koffie naar keuze gezet. En dit werd bijzonder goed ontvangen en gewaardeerd.

Uiteraard kon ik het niet laten om persoonlijk een kijkje te nemen:

Iets voor jou?

Ben jij ook op zoek naar een slimme en mobiele koffieoplossing? Of ben je benieuwd naar de smaak van kwalitatief echt goede koffie? Of wil je meer weten over de mogelijkheid om te huren zonder een langdurig contract of verplichte koffie afname? En hecht jij net zo wij ook waarde aan plezierig samenwerken? Dan is het de hoogste tijd dat wij een koffiedate inplannen!

Sanne Krijnen
Bar Company Koffiemachines

Deel dit bericht: