Koffiemachines staan model in leegstaande melkfabriek

Photoshoot met koffiemachines

Je herkent het vast wel, je hebt een waanzinnig gaaf concept en product. Maar hoe kan je dit maximaal in een (foto)moment vangen?
Je bent al snel geneigd om uit te wijken naar een fotostudio waar er diverse aantal scenario’s in scene kunnen worden gezet. Hoe gelikt deze foto’s ook kunnen worden, heel erg origineel en onderscheidend is het niet. Dit wilde wij voorkomen want onze koffieoplossingen zijn wel degelijk onderscheidend (al zeggen we het zelf).

Bijzondere koffiemachines verdienen een bijzondere photoshoot

Daarom zijn wij goed gaan kijken naar de essentie van ons product en concept. We stelden ons de vraag; Hoe kunnen we ervoor zorgen dat onze unieke oplossing in 1 oogopslag helder en duidelijk is?

Door ons deze vraag te stellen kwamen wij uit bij een leegstaande melkfabriek. Hier was eigenlijk niets aanwezig, behalve een stroompuntje. Meer hadden we gelukkig ook niet nodig, want de meubels hebben ingebouwde watertanks van 20 liter. Wij hebben er bewust voor gekozen om onze koffiemachines niet centraal te stellen maar de oplossing die wij bieden maximaal te benadrukken.
De locatie was voor de professionele fotograaf een waar feestje. Dit door de unieke setting, het waanzinnig lichtinval en de rauw ambiance. De fotoshoot was dan ook echt een avontuur! Ik neem je graag even mee:

Koffiemachines voor iedere locatie

Wij geloven in de vrijheid van flexibel huren. Wij staan voor klantvriendelijke collega’s en innovatieve mobiele koffieoplossingen. Oplossingen waardoor goede koffie beschikbaar is voor iedereen, op ieder gewenst moment, op iedere gewenste plaats en/of locatie. Dus ook in een leegstaande fabriek. Dus ook op jouw gewenste locatie.

Het is onze missie om bedrijven te helpen die op zoek zijn naar een tijdelijke en/of mobiele koffieoplossing.

Speciale dank aan Magdalena Heijting van Photoyou.nl voor de begeleiding en de opgeleverde foto’s. Daarnaast aan Michael Dekker van Locatiecentrale B.V. voor het beschikbaar stellen van de voormalige Coberco Melkfabriek in Arnhem. Wij kunnen deze unieke locatie van harte aanraden.

Deel dit bericht: