Klantcase: Tour for Life huurde een koffiemachine die naar Italië, Frankrijk en België ging

Koffiemachines voor evenementen - Bar Company Koffiemachines

Heleen Fassaert van Emolife huurde onze koffiemachine in voor de Tour for Life. Ze name de koffiemachine mee naar Italië, Frankrijk en Belgie. In dit interview lees je alles over dit bijzondere evenement en hoe de samenwerking bevallen is.

Wat is de Tour for Life?

Afgelopen augustus starten 253 deelnemers aan de Tour van hun leven. Zij fietsten van Bardonecchia, Noord Italië in 8 prachtige etappes terug naar Nederland. Een hele zware tocht van waarin 1300 kilometer en 19.000 hoogtemeters werden overbrugd. Dit alles voor succesvol kankeronderzoek.

Om de deelnemers bij te staan, gaat er een grote groep begeleiders en vrijwilligers mee met Tour for Life. Dit jaar waren dat zo’n 200 mensen, die zich de hele dag inzetten voor Tour for Life. Een groot avontuur voor iedereen die meedoet, omdat we letterlijk als rijdend dorp ons verplaatsen van camping naar camping dwars door Italië, Frankrijk en België.

(artikel gaat verder onder het filmpje)

Waarom en waar werd het tour gehouden?

Om Tour for Life te kunnen fietsen haalt iedere deelnemer sponsorgeld op ten behoeve van Daniel den Hoed Fonds. Dit fonds financiert kankeronderzoek dat wordt uitgevoerd door Erasmus MC Kankerinstituut. Zij financieren kankeronderzoek die zich richt op persoonlijke behandelmethodes (personalized medicine). Dit jaar ging de opbrengst naar onderzoek naar het veelbelovende Imuuntherapie.

Waarom huurden jullie een koffiemachine voor jullie tour?

We kregen het wel vaker mee; deelnemers vonden alles goed geregeld, behalve de koffie. Die was niet lekker, om over de koffie bij de Franse horeca op de route en op de campings maar niet te spreken… En fietsen en goede koffie zijn tegenwoordig met elkaar verweven. Dit jaar hadden we voor het eerst de koffiemachine van Bar Company Koffiemachines gehuurd, om de wens van onze fietsers van goede koffie te kunnen vervullen.

Hoe is de koffiemachine bevallen?

De koffiemachine was prettig in gebruik, niets op aan te merken. En belangrijker; jullie koffie was erg lekker!

Dankzij de lekkere koffie, en zeker ook dankzij de inzet van het speciale Coffee for Life-team, was de koffietent was op elke camping een succes. De dames kleden het sfeervol aan en zorgde voor een leuk terrasje met Franse stoeltjes, kleedjes, alles. Velen starten hun etappe met een lekker bakje en een gemoedelijk praatje bij de koffietent. En sloten hun etappe bij de finish af met weer zo’n goeie kop koffie en gezelligheid.

Koffiemachine huren voor event - Bar Company Koffiemachines

Wat vond je van het voor- en levertraject? 

De reizende karavaan van 450 man van Tour for Life is productioneel een omvangrijke klus. Het was voor ons beiden uiteraard van belang dat het transport van, en de omgang met, de koffiemachine en toebehoren behoedzaam zou verlopen. Bar Company Koffiemachines was behulpzaam en flexibel en dacht hierbij goed mee in mogelijkheden.

Conclusie?

Fietsen en goede koffie gaan hand in hand. Dankzij het huren van de koffiemachine van Bar Company Koffiemachines was de beleving van Tour for Life compleet.

Deel dit bericht: