Home page / Koffiemachine huren / Koffiemachine huren op het werk

Koffiemachine huren op het werk

Wanneer je een koffiemachine wil huren op je werk, dan helpen we je graag met een vrijblijvend advies. De keuze is immers reuze.

Koffie. Het is de meest gedronken drank door jouw collega’s. Je kunt er als werkgever heel makkelijk ‘punten mee scoren’ maar ook verliezen. Huur daarom de beste koffiemachine voor jouw situatie. Hiermee voorkom je dat medewerkers gaan klagen omdat de koffie niet lekker is, of omdat het zetten van een bakkie te lang duurt.
De medewerkers maken immers het verschil in jouw organisatie.

Verse bonen koffiemachine huren - Bar Company Koffiemachines

Ja ik wil een koffiemachine huren voor mijn werk, maar waarom bij jullie?

Omdat wij niet gebonden zijn aan één machine-merk of één koffiebrander, kunnen wij je een onafhankelijk advies geven. We adviseren precies de machine die het beste aansluit op jouw situatie. In het ene geval is dat een koffiemachine van het merk X en in het andere geval is dat machine van het merk Y.
Je vindt bij ons geen eindeloze pagina’s met koffiemachines maar we hebben wel een team met enthousiaste adviseurs voor je klaar zitten. Zij zorgen ervoor dat jij de beste koffiemachine huurt tegen het scherpste tarief.

De belangrijkste redenen

De acht belangrijkste redenen waarom onze koffiemachines op honderden werkplekken ingehuurd worden:

  1. Onze koffiemachines zijn te huur vanaf 1 dag
  2. Je hebt keuze uit alle type koffiemachines
  3. Wij garanderen je de beste prijs-kwaliteitverhouding
  4. We plaatsen de koffiemachine op een verrijdbaar meubel of op jouw meubel
  5. Je mag je eigen koffie (blijven) gebruiken of bestel onze koffie
  6. Je mag de machine altijd gratis testen indien gewenst
  7. Een ongekend snelle technische afdeling die je altijd helpt
  8. Leasen of kopen is ook mogelijk
Maak van je pauze, een geluksmoment
Stijn Hermsen
Stijn Hermsen Co-owner & Operationsmanager

Deze koffiemachine kan ik het beste huren voor mijn werk

Ben je wel eens bij een bedrijf geweest waar ze vieze koffie schonken? Waarschijnlijk wel, maar toch heb je er niks van gezegd. Stel je voor dat je daar zou werken en dus iedere dag die koffie zou moeten drinken. Wij weten uit ervaring dat dit de sfeer niet ten goede komt.
Goede koffie op de werkvloer zorgt daarentegen voor een goede sfeer en tevreden medewerkers. Maar het is ook een belangrijk visitekaartje richting klanten. Koffie is daarom van levensbelang. Maar met alleen goede koffiebonen kom je er helaas niet. De koffiemachine is minstens zo belangrijk.

Wanneer je op zoek gaat naar een koffiemachine voor op de werkvloer, dan kom je er snel achter dat je keuze hebt uit tientallen merken. En al deze merken hebben weer tientallen modellen. Hoe voorkom je dat je de verkeerde koffiemachine huurt?

Het antwoord is simpel: neem contact met ons op. Je krijgt een persoonlijke adviseur die je helpt kiezen door de juiste vragen te stellen.

Bar Company Koffiemachines

Voor deze branches zijn jullie koffiemachines geschikt

Ons assortiment koffiemachines is breed. We beschikken over koffiemachines met alle verschillende zettechnieken. Van kwalitatieve verse bonen koffiemachines tot super snelle instant koffiemachines. We zijn niet gebonden aan één bepaald merk. We kiezen daardoor precies de koffiemachine die het beste is voor jouw situatie.
Mede om deze reden worden onze koffiemachines door alle denkbare branches ingehuurd. Enkele voorbeelden:

☕ Onderwijs
☕ Zorg
☕ Retail
☕ Sportverenigingen
Werkplaats, magazijn en bouw
Kantoor