Home page / Koffiemachine huren / Koffiemachine huren in de horeca

Koffiemachine huren in de horeca

Wil je een koffiemachine huren voor je horecazaak? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verhuren alle soorten horeca koffiemachines. Met of zonder koffie en al vanaf 1 dag.

Als horecaondernemer wil je je gasten de beste kwaliteit koffie serveren. Naast een goede koffieboon is een professionele koffiemachine daarom zeer belangrijk. Maar wat is nou de beste koffiemachine voor jouw horecazaak? En waarom zou je er niet gewoon een kopen?

Koffiemachine huren horeca - Bar Company Koffiemachines

Heb je morgen tijdelijk een koffiemachine nodig?

Heb je tijdelijk een koffiemachine nodig en het liefst zo snel mogelijk? Bijvoorbeeld omdat die van jou zojuist kapot is gegaan? Huur dan een koffiemachine en we staan vandaag of morgen al bij je op de stoep met een machine.

Een horeca koffiemachine huren, leasen of kopen?

Heb je een machine voor een langere tijd nodig? Dan zijn er meerdere opties.
Een horeca koffiemachine is niet goedkoop in de aanschaf. Maar ook de onderhoud en reparatiekosten kunnen een flinke kostenpost zijn. Een koffiemachine kopen is daarom voor veel horecaondernemers niet de beste optie.

Er zijn daarom meer ondernemers die kiezen voor leasen. Bij lease is het onderhoud van de machine inbegrepen. Echter is de leasetermijn bij de meeste contracten minimaal drie tot vijf jaar. En zo lang vastzitten aan een contract is iets waar de meeste horeca ondernemers niet blij van worden. Huren is daarom voor veel horecazaken de beste optie. Daarom verhuren wij alle type horeca koffiemachines, voor iedere gewenste huurtermijn.

De belangrijkste voordelen van een koffiemachine huren in de horeca

  • Je huurt bij ons al vanaf 1 dag
  • Je hoeft niet in één keer een grote investering te doen
  • Je betaalt een vast laag bedrag per week, maand of kwartaal
  • Je blijft na de huurtermijn niet zitten met een verouderde machine
  • Je geniet van zorgeloos koffiezetten want gratis service en onderhoud is inbegrepen
  • We een razendsnelle storingsdienst hebben, mocht er onverhoopt iets tegenzitten
  • Bij storing of defect krijg je een nieuwe koffiemachine
  • Je mag je eigen koffie gebruiken of geniet van onze koffie en toebehoren

Waarom je koffiemachine bij ons huren?

Omdat wij niet gebonden zijn aan één machine-merk of één koffiebrander, kunnen wij je een onafhankelijk advies geven. We adviseren precies de machine die het beste aansluit op jouw situatie. In het ene geval is dat een koffiemachine van het merk X en in het andere geval is dat machine van het merk Y. Je hebt dus keuze uit alle type koffiemachines en wij garanderen je de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Koffiemachine huren in horeca - Bar Company Koffiemachines

Een extra koffiemachine zorgt voor spreiding

Meer koffiepunten betekent een betere spreiding van gasten. Daarnaast zorgt een extra koffiemachine voor een snellere uitgifte. Dit komt de waardering van de gasten ten goede, want niemand houdt van wachten.

Welke horeca koffiemachine huren?

Wij verhuren koffiemachines met vier verschillende zetmethodes. Welke horeca koffiemachine het meest geschikt is voor jouw situatie hangt onder andere af van het type horecabedrijf dat je hebt. Lees meer over: