• ☕ Huur vanaf 1 dag
  • ☕ Alle soorten koffiemachines
  • ☕ Met of zonder koffie & benodigdheden
  • ☕ Gratis en vrijblijvend advies
Home page / Over ons

Over ons

In 2009 is Bar Company gestart met het verhuren van mobiele koffiebars met barista’s op evenementen. Sinds die tijd zijn we uitgegroeid tot marktleider in het verzorgen van koffie op evenementen. Nu verzorgen we jaarlijks de koffie op meer dan 1.000 plekken.

Ja, dat zijn inderdaad aardig wat bakkies. Maar toch kwamen we er al gauw achter dat we onze liefde voor koffie met nog meer mensen wilde delen. Het werd onze missie om organisaties te helpen die op zoek zijn naar een tijdelijke en/of mobiele koffieoplossing maar geen barista nodig hebben. Dit resulteerde in de oprichting van ons zusterbedrijf: Bar Company Koffiemachines.

Bar Company Koffiemachines contact

Team Bar Company Koffiemachines

Nou ben je waarschijnlijk wel benieuwd met wie je zaken doet. Ons team met coffee-addicts bestaat oa. uit:

  1. Enthousiaste adviseurs die jou op werkdagen binnen 24 uur helpen met adviezen en vrijblijvende offertes
  2. Logistieke helden die de koffiemachines leveren en installeren en pas weggaan als jij 100% tevreden bent. Zelfs als dat om 05.00 in de ochtend is.
  3. Servicemonteurs die in 95% van de gevallen binnen 1,5 uur bij je zijn met een vervangende koffiemachine mocht er onverhoopt een storing optreden.
Bar Company Koffiemachines

Wat is ons doel?

Wij willen twee dingen bereiken in de toekomst:
1. Mensen willen overal waar ze komen, goede koffie kunnen drinken. Daarom moet op iedere plek een goede koffiemachine kunnen staan. Ook als er geen water of stroom voorhanden is.
2. Wij geloven niet alléén in lange leasecontracten. Ieder bedrijf moet daarom voor iedere termijn flexibel een koffiemachine kunnen huren.

Robby Houkes - Bar Company Koffiemachines
Floor

Wat beloven we jou?

De koffiemachines die wij verhuren redelijk gelijk aan het concurrerende aanbod. Maar waar de concurrentie stopt, biedt Bar Company meer.

De vrijheid om te huren zonder een langdurig contract of verplichte koffie afname
De vrijheid om op iedere gewenste plek koffie te zetten
Service, service en nog eens service. Wij laten je nooit zitten. Iedereen kan een koffiemachine verhuren. Maar het verschil wordt gemaakt in de service en ondersteuning.

Bar Company belooft jou de meest flexibele koffie oplossing van Nederland
Stijn Hermsen
Stijn Hermsen Co-owner & Operations

Koffie is buitengewoon belangrijk. Wij voelen ons 110% verantwoordelijk voor het succes van jouw koffie. Dit betekent dat wij alleen met de beste koffiemachines werken en pas weggaan als jij helemaal tevreden bent.
Toch kan er altijd iets misgaan. En mocht dat gebeuren, dan kun je op ons rekenen. Wij nemen altijd de telefoon op en ons professionele serviceteam staat 24/7 voor je klaar met vervangende machines.

Wij komen uit de evenementenbranche en dit merk je als klant
Sanne Krijnen
Sanne Krijnen New business & Partnerships
Stijn Hermsen - Bar Company Koffiemachines

Onze klanten, opdrachten en werkwijze

Bekijk wat klanten over ons zeggen of lees meer over onze gaafste opdrachten.
En ben je benieuwd hoe wij werken en wat wat je kan verwachten? Bekijk dan: