Koffiemachines voor evenementen

Sinds de start in 2009 is Bar Company uitgegroeid tot marktleider in het verzorgen van koffie op evenementen. Het is onze specialiteit. We zijn preferred supplier van tientallen evenementenlocaties zoals de Jaarbeurs in Utrecht en we verzorgen de koffiemachines op Nederlands grootste evenementen zoals Concert at Sea, Dutch Open Golf en de F1 Grand Prix.

Met meer dan 1.000 uitgevoerde evenementen per jaar, durven wij te stellen dat we alles al een keer hebben meegemaakt. Dit maakt ons een partij die uit ervaring spreekt wanneer wij jou adviseren.

Koffiemachine huren voor evenementen - Bar Company Koffiemachines

Waarom huren mensen koffiemachines voor evenementen bij Bar Company Koffiemachines?

☕ Je kunt bij ons koffiemachines huren voor slechts 1 dag (of langer)
☕ Wij hebben voor ieder evenement de optimale koffiemachine(s)
☕ Je krijgt er een gratis verrijdbaar meubel bij met ingebouwde watertanks. Wel zo handig
☕ Hierdoor hebben we dus geen waterleiding nodig
☕ Je mag je eigen koffie gebruiken of gebruik onze duurzame koffie
☕ Je geniet van zorgeloos koffiezetten want gratis service is inbegrepen
☕ En uiteraard komen wij ook buiten kantooruren en in het weekend

Welke koffiemachine huren voor jouw evenement?

Koffiemachine huren voor je evenement - Bar Company KoffiemachinesEen koffiemachine leveren op een tijdelijk evenement is totaal anders dan in een kantoor. Bij evenementen zijn er namelijk vaak veel uitdagingen. Denk hierbij aan de aanwezigheid van voldoende stroom en waterleidingen. Of een locatie die lastig te bereiken is en waarbij de machines om 05.00 in de ochtend geleverd moeten worden. We got you! Want ‘flexibiliteit’ is niet voor niets onze belangrijkste kernwaarde. Daarnaast zijn wij goed voorbereid op eventuele problemen waardoor jij geen stress zult ervaren.

Omdat geen evenement hetzelfde is bieden wij diverse soorten koffiemachines aan. Van supersnelle instant koffiemachines tot de hoogste kwaliteit verse bonen koffiemachines. En ook voor de barista's onder ons hebben we een scala aan mooie halfautomatische espressomachines. Wij vertellen je graag wat de beste koffiemachine is voor jouw evenement.

Koffiemachine huren evenement tijdelijk - Bar Company

Type evenementen

85% van alle Nederlanders drinkt koffie. Dit betekent dus ook dat 85% van de bezoekers van jouw evenement koffie drinken. Een goede koffiemachine met de juiste capaciteit is dus heel belangrijk, ongeacht wat je organiseert. Onze koffiemachines worden onder andere veel ingehuurd op:

Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!

koffie-smileys
Koffiemachine huren evenement - Bar Company Koffiemachines
Wij werken al meer dan 12 jaar in de evenementenbranche en we begrijpen daarom hoe belangrijk flexibiliteit is.
Thomas Eeuwes
Thomas Eeuwes Adviseur & koffiegek