Koffiemachine huren voor 1 dag

Wil je een koffiemachine huren voor 1 dag? Dat kan! Wij verhuren koffiemachines aan bedrijven die tijdelijk een (extra) koffiemachine nodig hebben.

Organiseer je een evenement? Of verwacht je tijdelijk extra collega’s, bezoekers of gasten? Of wil je ergens koffie zetten waar geen waterleiding aanwezig is? Dan is de kans groot dat je eigen koffiemachine niet volstaat. Een koffiemachine huren is dan de ideale oplossing. Bij ons kan dit al vanaf 1 dag. En omdat wij alle type koffiemachines verhuren, hebben we altijd de perfecte machine voor jouw situatie.

Koffiemachine verhuur - Bar Company Koffiemachines

Wat krijg ik wanneer ik een koffiemachine huur voor 1 dag?

Verrijdbaar meubel
De meeste bedrijven die een koffiemachine willen huren voor 1 dag willen hier ook een verrijdbaar meubeltje bij hebben. Het voordeel van dit meubel is dat het beschikt over ingebouwde watertanks van 20L, een koelkast voor de melk en een prullenbak voor de koffie-residu. Hierdoor kan je op iedere plek koffie zetten zonder dat er een waterleiding nodig is. Daarnaast zet je wel 100 koffies zonder dat je iets hoeft bij te vullen of leeg te halen. Koffiezetten zonder omkijken dus.

Koffie en toebehoren
Wil je zelf de koffie en toebehoren regelen? Geen probleem, je kunt onze koffiemachine ook huren zonder koffie. Wil je dat wij de koffie en alle toebehoren regelen? Dan doen we dat met liefde. Lees meer over onze duurzame koffie.

Verse bonen koffiemachine huren - Bar Company Koffiemachines

Welke koffiemachines kan ik huren?

Wat de beste koffiemachine is voor jouw situatie hangt af van een aantal factoren. De belangrijkste is hoeveel mensen er voorzien moeten kunnen worden van koffie.

Onze snelste instant koffiemachines maken zetten wel 1250 koffies per uur! Wanneer de kwaliteit van de koffie belangrijk is voor je, dan kun wellicht beter gaan voor een verse bonen koffiemachine. Lees meer over de verschillende type koffiemachines die je kunt huren.

Wat kost het om een koffiemachine te huren voor 1 dag?

Wanneer je een koffiemachine huurt voor 1 dag, dan betaal je ook echt maar 1 dag. We leveren de koffiemachine op de dag voor je de koffiemachine in gebruik neemt. Op de dag na de gebruiksdag komen we hem weer ophalen. Voor de opbouw en afbouwdag betaal je dus niets.
De huurprijs is volledig afhankelijk van welke machine je wil huren. Vraag daarom gratis een vrijblijvende offerte op. Deze ontvang je binnen 24 uur op werkdagen. Wil je liever direct geholpen worden? Dan zitten we voor je klaar aan de telefoon: tel. 0882035100

Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!

  • Bijvoorbeeld: Een koffiemachine voor 200 personen in Amsterdam op 1 en 2 december inclusief koffie en thee.

koffie-smileys
Wij regelen alles voor je, zodat jij geen omkijken hebt naar de koffiemachine. Wel zo lekker.
Sam Geussens
Sam Geussens Adviseur & koffiegek