Een koffiemachine huren voor de korte termijn

Wil jij een koffiemachine huren voor de korte termijn? Dat kan! Wij verhuren namelijk koffiemachines voor 1 jaar, voor 1 maand of zelfs voor 1 dag.

Huren voor de korte termijn biedt voordelen

Wanneer je een koffiemachine huurt voor de korte termijn dan biedt dit voordelen ten opzicht van leasen of aanschaffen. Je huurt namelijk precies zo lang als je de machine nodig hebt. Hierdoor betaal je nooit voor dagen dat je de machine niet gebruikt.

Wij geloven namelijk in flexibel huren. Hierdoor worden onze koffiemachines jaarlijks door honderden bedrijven gehuurd. Organisaties willen tegenwoordig namelijk de vrijheid om niet aan een langdurig contract vast te zitten.

Daarnaast mag je bij ons je eigen koffiegebruiken. Wij zitten namelijk niet vast aan een koffiebranderij. Wil je toch liever dat wij de koffie en toebehoren voor je verzorgen? Dan doen we dit uiteraard met liefde. Onze duurzaam geproduceerde koffie is namelijk wel érg lekker, al zeggen we het zelf.

Koffie zetten op iedere locatie door gratis verrijdbaar meubel

Wanneer je de koffiemachine maar voor een korte termijn nodig hebt, dan kunnen de machine leveren op een verrijdbaar meubel. Dit meubel beschikt over een ingebouwde koelkast en grote watertanks. Hierdoor heb je dus geen waterleiding nodig om koffie te maken en kun je de machine op iedere plek gebruiken met een stopcontact in de buurt.

Omdat het meubel ook beschikt over een doorvoer voor de koffie residu, kun je wel 100 koffies zetten zonder dat je iets hoeft aan te vullen of dat je iets moet legen!

Koffiemachine huren kantoor - Bar Company Koffiemachines (Medium)

Welke koffiemachine huren voor de korte termijn?

Er zijn veel verschillende type koffiemachines. Grofweg zijn alle koffiemachines te onderscheiden in vier zetmethoden:

  1. Verse bonen koffiemachines (de lekkerste koffie met 1 druk op de knop)
  2. Instant koffiemachines (verreweg de snelste koffiemachines)
  3. Fresh brew koffiemachines (voor het ouderwetse kopje koffie)
  4. Halfautomaat koffiemachines (voor barista’s)

Wij verhuren alle vier de type koffiemachines. We adviseren je graag welke koffiemachine je nodig hebt voor jouw situatie. Dit is onder andere afhankelijk van hoeveel mensen je per uur van koffie wil voorzien.

Bar Company Koffiemachines

Dus wil jij tijdelijk een koffiemachine huren? Dan helpen we je graag. Vraag een vrijblijvende offerte aan en je ontvangt binnen 24 uur een voorstel van je persoonlijke adviseur.

Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!

  • Bijvoorbeeld: Een koffiemachine voor 200 personen in Amsterdam op 1 en 2 december inclusief koffie en thee.

koffie-smileys
Met onze koffie-oplossingen zet je met gemak 100 koffies zonder dat je iets hoeft aan te vullen of dat je iets moet legen.
Djordi te Nijenhuis
Djordi te Nijenhuis Adviseur & koffiegek