Koffiemachines met spoed voor Wie is de Mol

Koffie op locatie bij Paleis Soestdijk

Het is vrijdag 9 maart, als om 16.30 uur de telefoon gaat. Het is onze vaste partner Jacobs Douwe Egberts Professional. ‘Hebben jullie nog een Piaggio (zo’n schattig driewielertje) met barista beschikbaar hadden voor morgen?’ Nou zijn wij gek op uitdagingen dus daar zeggen wij geen nee tegen.

Wie is de Mol bij Paleis Soestdijk

Op Zaterdag 10 maart vond namelijk de finale van Wie is de Mol plaats bij Paleis Soestdijk. JDE was gevraagd om de koffie te verzorgen (en dat gaat dan natuurlijk via ons).

Het zou in eerste instantie gaan om een klein groepje koffiedrinkers en dan zou een Piaggio perfect zijn. Echter bleek al snel dat het zou gaan om véél meer koffiedrinkers. Het was namelijk niet voor de deelnemers, maar voor het publiek wat die avond ging kijken naar de finale en onthulling.

Koffie op locatie bij Paleis Soestdijk

10 koffiemachines op meubel en een koffiebar met barista's

Na contact met IDTV/AVROTROS hebben we dezelfde avond nog alles in gang kunnen zetten. De volgende dag reden we met 10 koffiemachines op meubel en een mobiele koffiebar met 2 baristi richting Soestdijk.

Koffiemachines op meubel

Even leek het hele plan in het water te vallen omdat er geen stroom aanwezig was. Maar na een paar telefoontjes hebben we nog een grote aggregaat op aanhanger kunnen regelen, zodat alle bezoekers alsnog warm werden ontvangen met koffie.

Koffiebar met barista op locatie

Hier doen we het voor

En dan, wanneer het koud en donker is en de avond valt, wordt duidelijk waar we het allemaal voor doen. Alle koffiemachines staan op volle kracht te draaien. Ze staan op een schitterende plek aan de voet van Paleis Soestdijk zonder aanwezigheid van stroom of water. Het is gelukt.

92C63C21-9D2D-4639-8EF3-7F35FCB22CDC (Medium)

Van te voren was vermeld dat er geen eten en drinken op locatie aanwezig was. En omdat niemand van de aanwezigen dus op een heerlijke kop (gratis) koffie had gerekend, waren alle aanwezigen extra enthousiast en dankbaar.

Mission accomplished.

Deel dit bericht: