Koffiemachines op 15 beursstands tijdens de Webwinkel Vakdagen

Barista met koffiemachine huren op de beursstand

De Webwinkel Vakdagen

Vandaag en morgen (29 en 30 maart 2023) vinden de Webwinkel Vakdagen plaats in Jaarbeurs Utrecht. De Webwinkel Vakdagen zijn al meer dan 15 jaar hét ontmoetingsplatform voor de gehele e-commerce branche.

Koffiemachines op de beursstand

Zeg je beurs, dan zeg je koffie. Op vrijwel iedere beursstand worden er namelijk sloten koffie gedronken. De beste gesprekken vinden immers plaats tijdens een lekker bakkie.

Maar de meeste standhouders hebben geen zin om met hun eigen koffiemachine te gaan slepen. En al zouden ze dat willen, vaak is hun koffiemachine niet opgewassen tegen de enorme piek in vraag in de ochtend.

Niet gek dus dat 15 standhouders hebben gekozen voor de makkelijke weg; ze huren een koffiemachine op hun beursstand!

Koffiemachine huren beurs

Compacte koffiemachines

Voor de beursstands die al beschikten over een eigen bar hebben we diverse kleine koffiemachines geleverd. Deze machines beschikken over een 8 liter water reservoir waardoor je met gemak 40 koffies zet zonder water te hoeven aanvullen.

Barista machines

Maar er waren ook standhouders die hun gasten echt in de watten wilde leggen. Zij kozen ervoor om een barista machine te huren. Deze machines leveren wij inclusief alles dat nodig is. Dus ook de molen, melkkannetjes, afkloplade etc.

espressomachine huren | Bar Company Koffiemachines

Koffiemachines op meubel

Voor de organisaties die echt gas wilde geven was er onze Melitta op meubel. Deze machines beschikt over een grote melkkoelkast en 20 liter water tanks. Deze machine maakt wel 150 koffies per uur!

koffiemachine tijdelijk huren - Bar Company Koffiemachines

Koffiemachines inclusief koffie en thee

Vrijwel alle standhouders namen naast de machine, ook de koffie bij ons. Met een koffie en theepakket ben je namelijk in één keer klaar. In dit pakket zit een hele goede koffie, diverse theesoorten, opschuimmelk, roerstaafjes, bekers suiker- en melksticks.

Aan alle standhouders; een goede beurs gewenst! En mocht jij nou ook gebruik willen maken van onze koffiemachines; we zitten voor je klaar;

Deel dit bericht: