Klantcase: Koffiemachines op 8 locaties tijdens Nacht van de Vluchteling

Koffiemachines op 8 locaties tijdens Nacht van de Vluchteling

Mevrouw Zanella Hey van Stichting Vluchteling huurde acht koffiemachines voor de Nacht van de Vluchteling. Meer meer over dit bijzondere evenement.

Wat is Nacht van de Vluchteling?

Stichting Vluchteling organiseert elk jaar de Nacht van de Vluchteling. Dit is een sponsorloop waar duizenden deelnemers uit solidariteit met mensen op de vlucht midden in de nacht 40 kilometer lopen. Dit jaar vond de Nacht plaats van 11 op 12 september 2021. Er liepen 2400 mensen mee, verspreid over zes verschillende steden. Samen haalden zij maar liefst 965.000 euro op voor noodhulp aan mensen die wereldwijd op de vlucht zijn voor oorlog, conflict en onderdrukking.

(tekst gaat verder onder de video)

Waarom en waar werd het evenement gehouden?

De Nacht van de Vluchteling is uitgegroeid tot een evenement van betekenis. Door 40 kilometer door de nacht te wandelen tonen deelnemers zich solidair met de 84 miljoen mensen die wereldwijd op de vlucht zijn. Deelnemers laten hun kilometers sponsoren en halen zo samen een zo hoog mogelijk bedrag op voor noodhulp aan vluchtelingen. Tegelijkertijd vragen we met de Nacht van de Vluchteling op een positieve manier aandacht voor hen. Dit jaar vond de Nacht van de Vluchteling plaats in 6 verschillende steden, verspreid over Nederland. Deelnemers konden zich inschrijven voor een nachtelijke route in Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Haarlem, Arnhem of Tilburg.

Waarom heb je koffiemachines gehuurd?

Het is niet alleen een enorme fysieke uitdaging om 40 kilometer te wandelen; ook het wakker blijven tijdens de Nacht valt deelnemers vaak zwaar. Daarom is koffie natuurlijk een zeer welkome en onmisbare versnapering tijdens deze nachtelijke wandeltocht.

Hoe zijn de koffiemachines op de locaties bevallen?

De koffiemachines zijn uitstekend bevallen! Naast het feit dat de deelnemers lekkere koffie hebben kunnen drinken, zijn de koffie aparaten ook super handig in gebruik en ze hebben een verzorgde en professionele uitstraling!

Koffiemachines op 8 verschillende locaties

Wat vond je van het voor en levertraject?

Wij hebben vooraf niet verwacht dat de machines een ‘instellingstijd’ nodig hadden en dat dit door iemand van Bar Company Koffiemachines moest worden uitgevoerd, dus dit was even schakelen in ons draaiboek. Vooral omdat de machines verspreid over 8 locaties werden ingezet. Toen we eenmaal goede afspraken hierover hebben gemaakt is het leveren soepel verlopen. Op een locatie verliep de planning niet helemaal volgens plan maar gelukkig was de Bar Company medewerker heel vriendelijk en flexibel om het alsnog zo goed mogelijk voor ons op te lossen.

Conclusie

Koffie tijdens een wandeling in de nacht is onmisbaar. De volautomaten van Bar Company Koffiemachines zijn de perfecte aanvulling op ons koffieplan tijdens de Nacht van de Vluchteling. We kijken dan ook uit naar weer een fijne samenwerking in 2022!

Deel dit bericht: