Koffiemachines op beursstands tijdens De Horecava 2023

Team

Op vrijwel iedere beurs in Nederland kom je onze koffiemachines tegen. Zo ook op de Horecava 2023. Maar deze beurs was extra speciaal voor ons, omdat we er ook zelf met een stand stonden.

Bar Company op Horecava

Melitta beursstand

Verreweg de meeste koffiemachines die wij verhuren, zijn van het merk Melitta. Omdat de relatie met deze partner zó goed is, heeft Melitta ons een stukje van hun beursstand gegund. (Potentiële) klanten werd verteld dat het ook mogelijk is om de machines van Melitta te huren. Het was aan ons de taak om de mobiele meubels te demonstreren. Namens heel BCK willen we Melitta nogmaals bedanken voor de geweldige samenwerking.

Koffiemachines op de Temper beursstand

Naast onze eigen stand kwam je ons dus ook op verschillende andere beursstands tegen. Op de beursstand van Temper werden bezoekers in de watten gelegd door een professionele barista. Deze barista werkte op onze barista koffiemachine. We hebben de machine geïnstalleerd op de bar van de beursstand. Naast de machine verzorgden we ook de koffiemolen, waterpomp en alle tools. Hierdoor kon de barista direct starten bij aankomst. Wel zo lekker.

Sanremo Zoe koffiemachine huren

Holland Jersey beursstand

Deze zelfde barista-koffiemachine (ook wel halfautomaat genoemd) werd ook gehuurd door melkproducent Holland Jersey. Maar om de verwachte druk aan te kunnen, werd er ook een extra compacte automatische koffiemachine gehuurd. Deze machine werkte ook op verse bonen en verse melk.

Monin beursstand

Op de beursstand van Monin zijn we door Jacobs Douwe Egberts gevraagd om twee La Marzocco’s te plaatsen. Dit zijn de paradepaardjes onder de barista machines. Beide koffiemachines werken op krachtstroom, waardoor zelfs de grootste groepen mensen  in no-time voorzien konden worden van de mooiste koffies.

Tot volgend jaar!

Deel dit bericht: