Tomorrowland Festival

IMG_3873 (Medium)

De volledige koffie catering op Tomorrowland

Eens per zoveel tijd ontvang je een aanvraag waarbij je even rechtop gaat zitten. Toen Tomorrowland belde gebeurde ons dit weer.

Het festival had drie duidelijke wensen;
1. Ze wilde haar bezoekers voorzien van een uitgebreid koffie-menu met écht goede koffies. Van caramel iced cappuccino’s tot grote latte havers.
2. Snelheid was key. Want om in twee weekenden 400.000 bezoekers en 60.000 campingbezoekers te voorzien van koffie, moet je een enorme capaciteit kunnen draaien.
3. Tot slot wilde Tomorrowland ook dat haar crew niets te kort kwam.

Order accepted.

Eind mei hebben we de eerste machines geplaats voor de crew en over een paar weken worden deze weer opgehaald als de laatste afbouw gedaan is.

Bar Company Koffiemachines

+ 100 koffiemachines

Tijdens het festival staan er meer dan 100 koffiemachines op het terrein. Ons team is getraind en op elkaar ingespeeld. Vanuit meerdere punten op de camping en het festivalterrein worden bezoekers op een razend tempo voorzien van verse koffies. Nog voordat bezoekers kunnen betalen staat de bestelling al voor hun neus. Kicken!

Het festival

En het Tomorrowland zelf? We zijn op veel festivals geweest maar dit hadden we nog nooit mee gemaakt. Als je er zelf wel eens geweest bent weet je wat we bedoelen. Ben je er nog nooit geweest, koop dan een kaartje, je krijgt geen spijt.

Koffie op jouw evenement

Ben je benieuwd wat we voor jouw evenement kunnen betekenen? We adviseren je graag.

Deel dit bericht: