Van der Linde Catering en de koffiemachines van BCK

Van der Linde Catering en Bar Company Koffiemachines

Van der Linde Catering + Evenementen concentreert zich op het kwalitatief hoogwaardig verzorgen van eten, drinken en stijlvolle gastvrijheid op maat. Ze zijn altijd flexibel en werken vanuit het verlangen om van het leven te genieten.

Dit zou ook zo over Bar Company Koffiemachines gezegd kunnen worden en de match was dan ook snel gemaakt.

Van der Linde over koffie en koffiemachines

Van der Linde Catering kwam voor het eerst in aanraking met Bar Company Koffiemachines tijdens een presentatie van de koffiemachines op hun kantoor.

Hier sprak hij met Michael de Mooij. Volgens Michael is ‘koffie een essentieel onderdeel geworden van de dag en zeker bij uitnodigingen op een event. Waar filter koffie passé is, is een goede oplossing nodig die door onze gasten gewaardeerd wordt.’ Ondanks dat er nog steeds mensen zijn die filter koffie drinken, zijn wij het Michael eens dat verse bonen koffiemachines tegenwoordig de standaard zijn op evenementen. Wanneer de koffieboon immers pas op het laatste moment gemaald wordt, is de smaak het beste.

Service maakt het onderscheid

Als we Michael vragen of onze koffiemachines, service en werkwijze bevallen, antwoordt hij met; ‘Zeer professioneel en aan te passen naar elke boon specificatie. Door service en kwaliteit maakt Bar Company Koffiemachines het onderscheid. Jullie gaan niet eerder weg, voordat de koffie helemaal goed is.’

Als Michael onze samenwerking kort zou moeten samenvatten, dan zegt hij ‘Professioneel, ook voor detail’. Hier zijn we erg trots op, want dit is precies waarvoor wij het doen.

Deel dit bericht: