Koffiemachine huren voor pop-up store

Start je een pop-up store of restaurant, dan is de kans groot dat je een koffiemachine wil huren. Wij zijn gespecialiseerd in korte termijn verhuur en we zijn je graag van dienst.

Koffiemachine voor pop-up restaurant - Bar Company Koffiemachines

Tegenwoordig tref je in vrijwel iedere winkelstraat een pop-up winkel. Van een bijzondere kunstgalerij tot een goedkope partijhandelaar. Het betreffen vaak leegstaande winkelpanden die tegen een scherpe prijs tijdelijk gehuurd worden.
Om de bezoekers van deze pop-up stores te voorzien van een goede kop koffie, is er behoefte aan een tijdelijke koffiemachine. That’s where we come in.

Waarom huren mensen onze koffiemachine voor hun pop-up store?

Een koffiemachine in je pop-up store plaatsen is een heel goed idee. Met een koffiemachine trek je meer bezoekers, mensen voelen zich welkom en ze verblijven langer in je winkel

Maar waarom zou je de machine nou juist bij ons huren?

Zeven redenen:Je zit niet vast aan een lang huurcontract, want je huurt onze koffiemachines al vanaf 1 dag!

  1. Je kunt precies de koffiemachine huren die het beste bij jouw situatie past. We hebben namelijk een uitgebreid assortiment. Van koffiemachines voor barista’s tot automatische koffiemachines.
  2. We plaatsen de koffiemachine op een mooi verrijdbaar (bar)meubel indien gewenst. Dit maakt het verplaatsen van de machine erg eenvoudig.
  3. Omdat deze meubels beschikken over grote watertanks van 20 liter, hoeven we de machine niet op een waterleiding aan te sluiten. Hierdoor kun je de machine precies op de plek neerzetten, die jij voor ogen hebt.
  4. En je hoeft ook geen rekening te houden met krachtstroom, want onze koffiemachines werken ook op 220v.
  5. Indien gewenst verzorgen we ook een betaalmodule bij de koffiemachine. Jouw bezoekers kunnen dan zelf de koffie zetten, nadat ze betaald hebben.
  6. We verzorgen ook graag de koffie, ingrediënten en kartonnen bekers voor je. Op deze bekers drukken we jouw logo of tekst. Wanneer mensen deze meenemen de stad in, maken ze gratis reclame voor jouw winkel.
Koffiemachine huren voor tijdelijke pop-up store - Bar Company Koffiemachines

Benieuwd naar welke koffiemachine het beste is voor jouw situatie? Wij adviseren je graag!

Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!

  • Bijvoorbeeld: Een koffiemachine voor 200 personen in Amsterdam op 1 en 2 december inclusief koffie en thee.

Bar Company Koffiemachines
Wist je dat onze koffiemachines ook regelmatig ingehuurd worden voor Drive-Troughs en Drive-in’s?
Tim Wildenbeest
Tim Wildenbeest Adviseur en koffiegek