Koffiemachine huren op kantoor

Steeds meer mensen huren een koffiemachine op kantoor. Huren biedt namelijk verschillende voordelen ten opzicht van leasen of kopen.

Koffie is al jaren de meest gedronken drank in Nederland. Maar de laatste tijd is de kwaliteit van koffie nog veel belangrijker geworden. Werknemers verkiezen goede koffie op kantoor vaak boven een extra vrije dag of een telefoon van de zaak. Mensen hebben thuis hun Senseo apparaat ingeruild voor een verse bonenmachine. En op kantoor verwachten ze nu minimaal dezelfde kwaliteit koffie. Een goede koffiemachine mag daarom eigenlijk in geen enkel kantoor ontbreken. Maar wat is nou slimmer? Een koffiemachine huren, leasen of kopen?

Koffiemachine huren op kantoor - Bar Company Koffiemachines

Een koffiemachine op kantoor huren, leasen of kopen

Omdat professionele machines een flink kostenplaatje hebben, is aanschaffen vaak niet de beste optie. Hier komt bij dat de meeste bedrijven zich niet druk willen maken om eventuele storingen of reparaties.
Daarnaast willen veel bedrijven tegenwoordig zo veel mogelijk vrijheid en flexibiliteit. Een lang leasecontract van vijf jaar is daarom vaak ook geen goede oplossing.
Wij helpen deze bedrijven door tijdelijk koffiemachines te verhuren. Zo kun je bij ons zelfs voor één dag een koffiemachine huren. Toch liever leasen of kopen? Dat kan uiteraard ook gewoon bij ons.

Zeven belangrijke voordelen van een koffiemachine huren;

  • Je huurt bij ons al vanaf 1 dag
  • Je hoeft niet in één keer een grote investering te doen
  • Je betaalt een vast laag bedrag per week, maand of kwartaal
  • Je blijft na de huurtermijn niet zitten met een verouderde machine
  • Je geniet van zorgeloos koffiezetten want gratis service en onderhoud is inbegrepen
  • Bij storing of defect krijg je een nieuwe koffiemachine
  • Je mag je eigen koffie gebruiken of geniet van onze koffie en benodigdheden
Koffiemachine huren voor kantoor - Bar Company Koffiemachines

Koffie corner huren

Wil je echt uitpakken? Dan is onze koffie corner iets voor jou. Met dit stijlvolle meubel wordt koffie zetten nog leuker. Geef de koffiemachine de aandacht die ze verdient en maak het sociale momentje bij de koffiemachine bijzomder!

Bar Company Koffiemachines op het werk

De meest gehuurde koffiemachines op kantoor

Wij verhuren verschillende soorten koffiemachines aan kantoren. De meest gehuurde koffiemachines op kantoren zijn verse bonen koffiemachines. Dit komt omdat deze machines simpelweg de lekkerste koffies maken. Met een druk op de knop zet je een heerlijke cappuccino die gemaakt is van verse bonen en verse melk.

Op de tweede plek komen de instant koffiemachines. De kwaliteit van de koffie is niet hetzelfde als bij koffie die gezet wordt met verse bonen, maar deze machines zijn wel scherper geprijsd dan de verse bonen machines. Daarnaast kunnen ze meer koffies per uur maken. Heb je dus korte pauzes met veel koffiedrinkers, dan kan deze machine de juiste optie zijn.

Wat de beste koffiemachine voor jou is, hangt van een aantal variabelen af. Maar of je nou met 5 man of met 500 man op kantoor zit, wij helpen je graag de beste keuze te maken. Vraag dus snel een offerte aan: