Vermaat sluit preferred supplier samenwerking met Bar Company

Vermaat LinkedIn

Bar Company Koffiemachines is preferred supplier geworden van Vermaat.

Wie is Vermaat?

Vermaat, een naam die vrijwel iedereen in de evenementenbranche kent, maar ook ver daar buiten. Vermaat is naar eigen zeggen ‘specialist in horeca op maat’. Het bedrijf begon in 1978 als delicatessenwinkel en is momenteel onder andere actief in de zorgsector, bedrijfsleven, leisure, travel en convenience. Bij Vermaat is er heel veel mogelijk. Van concept tot realisatie, van merknaam tot menu, en van service tot ambiance.

Vermaat en koffie

Na water is koffie het meest gedronken drankje in Nederland. Op iedere locatie of op ieder evenement waar Vermaat aanwezig is, zijn er dus ook veel koffiedrinkers. Omdat smaak heel belangrijk is voor Vermaat, doet het bedrijf geen concessies in kwaliteit en dient de koffie, maar ook de koffiemachines, ‘state of the art’ te zijn.

Vermaat en Bar Company Koffiemachines

Koffiemachine huren voor je evenement - Bar Company Koffiemachines

Er is niets zo dynamisch als de evenementenbranche. Daarom heeft Vermaat behoefte aan een partner die haar ondersteunt bij het tijdelijk plaatsen van koffiemachines. In 2021 werd daarom een samenwerking aangegaan met Bar Company.

‘De reden dat we voor Bar Company hebben gekozen, is dat we met echte professional te maken hebben qua servicegerichtheid en ze vooral een horeca hart hebben.’ aldus Lex Roos, Manager Inkoop en Logistiek

Als preferred supplier hebben we de gaafste opdrachten voor Vermaat mogen verzorgen. Een vogelvlucht door de afgelopen maanden;

Vermaat en locaties

Bar Company Koffiemachines op locatieDe samenwerking werd direct goed afgetrapt met een opdracht in Parijs, waar onze collega Stijn een koffie-Piaggio (driewieler) mocht leveren.

Daarnaast werden onze tijdelijke koffieoplossingen ingehuurd bij musea zoals Nationaal Militair Museum, Spoorwegmuseum, Stedelijk Museum en Drents Museum. Maar ook bij beurslocaties als Expo Houten en Mecc Maastricht rolden we onze koffiemachines op verrijdbare meubels naar binnen.

Formule 1 en Dutch Open

Maar de absolute opdracht van het jaar was de uitvraag om de koffiemachines te verzorgen voor alle VIPS tijdens de Formule 1 Dutch Grand Prix in Zandvoort afgelopen 3, 4 en 5 september. Van halfautomatische espressomachines tot volautomaten op meubels en losstaande koffiemachines; we hebben alle registers opengetrokken.

Tijd om bij te komen na deze monsteropdracht was er niet, want na een doekje over de machines te hebben gehaald werden ze vrijwel allemaal weer ingezet op de Dutch Open golftoernooi (vroegere KLM Open).

2021 en 2022

2021 was voor ons een jaar met veel uitdagingen, maar mede dankzij onze partner Vermaat, ook een jaar met veel successen. Bedankt en op naar 2022!

Deel dit bericht: