Koffiemachines voor publiekscateraars en crewcateraars

Wil je een koffiemachine huren voor publiekscatering of crewcatering? Dan zijn we je heel graag van dienst. Geniet van zorgeloos koffie schenken, hoe druk het ook wordt.

Waarom huren publiekscateraars koffiemachines bij ons?

Wij verhuren onze koffiemachines vaak aan organisatoren zoals Loc7000 omdat wij de one-stop-shop zijn als het gaat om koffieoplossingen. We verhuren alle type koffiemachines en daarom hebben wij voor iedere situatie de beste oplossing. Daarnaast begrijpen we dat je zo min mogelijk omkijken wil hebben naar de koffiemachines. Daarom hebben we onze koffieoplossingen op diverse punten aangepast.

Wist je dat wij ieder jaar op de Formule 1 meer dan 100 koffiemachines plaatsen?

Koffiemachines voor evenementen | Bar Company Koffiemachines

Onze koffiemachines worden gehuurd op:

Waarom huren crewcateraars koffiemachines bij ons?

Niet alleen tijdens het evenement, maar ook met de opbouw en de afbouw zijn er vaak honderden mensen wekenlang aan het werk. Onze koffiemachines zijn perfect voor crew catering en backstage catering omdat ze zo ingesteld dat deze mensen de hele dag en nacht door koffie kunnen pakken. En dit zonder dat je er zelf druk mee hoeft te zijn. De bediening van deze koffiemachines is super eenvoudig en de reiniging gaat automatisch. Regel jij een stroompuntje? Dan doen wij de rest. We adviseren je graag over welke machine het beste is voor jouw situatie.

De koffiemachines hadden met gemak genoeg capaciteit op de piekmomenten.
Concert at Sea
Concert at Sea

Koffiemachines huren voor de festivalcamping

85% van de mensen op een festivalcamping begint zijn of haar dag graag met een kopje koffie. Wij hebben supersnelle instant koffiemachines die geschikt zijn om honderden mensen per uur van koffie te voorzien.
Mag het op de ‘glamping’ iets luxer? Dan plaatsen we verse bonen machines of halfautomaat espressomachines voor de barista’s.

Koffiemachines huren op publieksevenement en festival - Bar Company Koffiemachines

Coffee Bar Container

Heb je onze koffie bar containers al gezien? Dit zijn Nederland's snelste mobiele koffiebars en dus bijzonder geschikt voor publieksevenementen en festivals. Lees meer,

Koffie container met barista inhuren

Koffierugzak huren

Breng de koffie naar je bezoekers toe met onze koffierugzakken!

Koffie rugzak loper huren voor evenement