Koffiemachine huren voor 1 maand

Wil je een koffiemachine huren voor 1 maand? Dat kan. Bij ons kun je uit alle koffiemachines kiezen. Hierdoor huur je altijd de beste koffiemachine voor jouw situatie.

Ben je dus op zoek naar een tijdelijke koffiemachine? Dan zijn we je graag van dienst. Wij hanteren namelijk geen minimale huurtermijn. Een koffiemachine huren voor 1 maand is daarom mogelijk, maar het ook mogelijk om hem slechts voor 1 week of zelfs 1 dag te huren.

Verse bonen koffiemachine huren - Bar Company Koffiemachines

De meest gestelde vragen bij het huren van een koffiemachine voor 1 maand

Welke koffiemachines kan ik huren voor 1 maand?
We maken onderscheid in vier type koffiemachines:

  1. Verse bonen koffiemachines (voor de lekkerste koffie)
  2. Instant koffiemachines (de snelste koffiemachines)
  3. Handmatige espressomachines (voor barista’s)
  4. Fresh brew koffiemachines (voor het ouderwetse kopje koffie)

Kan ik de koffiemachine op iedere plek plaatsen?
Ja. We plaatsen de koffiemachine op een verrijdbaar meubel. In dit meubel zit alle techniek ingebouwd om koffie op iedere locatie te maken. In het meubel bevind zich dus ook een groot waterreservoir van 20 liter. Hierdoor hebben we alleen een 230v (standaard stekker) stroompuntje nodig. Handig toch?

Hoeveel koffies maakt de machine per uur?
Dit is totaal afhankelijk van welk type machine je huurt. Wij adviseren je hier graag bij. We hebben machines die geschikt zijn voor kleine kantoren met 5 medewerkers. Maar we hebben ook koffiemachines die wel 1250 kopjes per uur maken.

Maakt de koffiemachine alle type koffies?
Ja, wij beschikken over tientallen koffiemachines die alle type koffies en thee maken. Dus ook die lekkere latte macchiato.

Wat kost een koffiemachine huren voor 1 maand?
De huurprijs is totaal afhankelijk van welke koffiemachine je wil huren. Vergelijk het met een auto huren. Een Mazda heeft een ander prijskaartje dan een Ferrari.

Mag ik mijn eigen koffie gebruiken?
Jazeker. Wij verzorgen met liefde de koffie en benodigdheden voor je, maar je mag ook je eigen koffie gebruiken. Dit onderscheid ons ten opzicht van veel concurrenten.

Wat als er een storing is?
Ons serviceteam laat je nooit zitten. Als er onverhoopt toch een storing is dan kunnen we die in 80% van de gevallen verhelpen aan de telefoon. Lukt dit niet dan stappen we direct in de auto. We hebben altijd een vervangende machine bij ons, zodat je nooit zonder koffie komt te zitten.

Tijdelijk koffiemachine huren hotel - Bar Company Koffiemachines

Benieuwd wat de beste keuze is voor jouw situatie? Geef ons een belletje of vul het formulier in. We zijn je graag van dienst.

Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!

  • Bijvoorbeeld: Een koffiemachine voor 200 personen in Amsterdam op 1 en 2 december inclusief koffie en thee.

koffie-smileys
Wij doen niet aan een minimale huurperiode. Jij bepaalt zelf hoe lang je de koffiemachine wil huren.
Sam Geussens
Sam Geussens Adviseur & koffiegek